15 MÜSİAD’lı ATO Meclisi’ne girdi

15 MÜSİAD’lı ATO Meclisi’ne girdi
Yayınlama: 11.10.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – MÜSİAD Üyesi Zeki Kıvanç’ın Adana Sanayi Odası, Şahin Bilgiç’in de Adana Ticaret Borsası başkanlıklarına seçilmesinin ardından Adana Ticaret Odası seçiklerinde de 15 MÜSİAD Üyesi ATO Meclisi’ne girmeyi başardı. MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, “Meslek odası seçimlerinde kazanan her üyemizi kutluyoruz. Üyelerimizin Adana ve ülkemize hayırlı hizmetler vereceğine inanıyoruz” dedi.

TOBB şemsiyesi altında Adana’da yer alan meslek odalarındaki seçim süreci devam ediyor. Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Borsası’nda seçimler tamamlanırken Adana Ticaret Odası’ndaki seçim süreci de 15 Ekim 2022 Cumartesi günü başkanın belirlenmesiyle sona erecek.

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, üyelerinin meslek odalarında görev alma taleplerinden memnuniyet duyduklarını söyledi. Meslek odalarının şehir ekonomileri için önemli kurumlar olduğuna dikkat çeken Başkan Kavak, “Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Borsası başkanlarımızın MÜSİAD üyesi olmalarından gurur duyuyoruz. Her iki kurumun yalnızca başkanları değil, ATO, ADASO ve ATB meclis ve yönetimlerinde de toplam 19 MÜSİAD üyelerimiz yer aldı. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Adana Ticaret Odası’nda farklı meslek gruplarında 15 üyemiz ATO Meclisi’ne girme başarısı gösterdi. Meslek odaları seçimlerinde görev alan tüm üyelerimizi kutluyorum. Bu memleket için hayırlı hizmetlere imza atacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

 SEÇİM REKABETİ GERİDE KALDI

ATO seçimlerinde üç başkan adayından ikisinin üyeleri olduğunu hatırlatan Kavak, “Bu durum MÜSİAD’ın gücünü gösteriyor. Meslek gruplarında seçimler geride kaldı. Bu süreçte yaşanan rekabeti, alınganlıkları bir tarafa bırakmalıyız. Şimdi Adanamızın ve ülkemizin menfaatleri için var gücümüzle çalışma zamanı. Demokratik bir seçimi geride bıraktık. Önümüzdeki cumartesi günü ATO’da yapılacak Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı seçimlerinin de dostane bir atmosferde tamamlanmasını diliyoruz. Adana’nın en etkin iş dünyası sivil toplum kuruluşlarından biri olarak yeni dönemde meslek odalarımızla iş birliği yaparak, projeler üretip uygulayarak, ülkemize yararlı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.