Genç tenisçiler sertifikalarını aldı

Genç tenisçiler sertifikalarını aldı
Yayınlama: 26.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında tenis eğitimi alan öğrenciler sertifikalarını aldı. İlhan Darendelioğlu Tenis Kortunda yapılan törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Şu anda birçok tenis kortumuzda değerli hocalarımızın eşliğinde yaz tenis okullarımız devam ediyor. Önemli sayıda çocuğumuz eğitim görüyor. Hem yaz tatillerini doğru bir şekilde değerlendirip spor yapıyorlar hem de tenis gibi asil bir spora başlangıç yapıyorlar” dedi.

Tüm hocalara, tesisleri yaz spor okulları için tahsis eden kulüplere, çocuklarını spora yönlendiren velilere teşekkür eten Başkan Soner Çetin, “Bizim 12 farklı branşta açtığımız yaz spor okulları herkese örnek oldu. Katılım anlamında da Çukurova Belediyesi’nin farkı ortaya çıktı. Velilere de teşekkür ediyorum. İnşallah çocuklarımız burada bu spora güzel bir başlangıç yapacak ve devam edecek” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, çocuklara da seslenerek, “Sporla uğraşmak yetmez. Spor tabi ki hep hayatın içinde olacak ama öncelik derslerde olacak. Tenis çok güzel bir spor. Ömür boyu yapılacak bir spor. Bir yandan spor yapacaksınız bir yandan da derslerinizi ihmal etmeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Başkan Soner Çetin, konuşmasının ardından tek tek çocukları kutlayarak sertifikalarını verdi. Çok sayıda velinin de hazır bulunduğu törene Tenis İl Temsilcisi Feridun Açan da katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.